Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




Malam+stay matang di bilik ;)
Tuesday, 11 December 2012 | 0 comments
Assalamulaikum readers :) malam ne aku tersangat lah boring :/ sekarang ne aku tengah lepak ngan cousin aku sorang ne.nak cerita ape ek? hmm. Sebenarnya aku pinjam lappy encik kekasih aku jee ne sebab lappy kat rumah ne semua kena guna so aku pinjam lah lappy sii encik kekasih ne. Nasib aa dia tuh baik hati nak pinjam kan kalau tak lagi lah boring aku ne.Aku tengah update belog aku ne dan cousin aku sorang ne(ayang nama dia) tngah online kat handphone aku. Kira dia nak online kat handphone dia tp tak dpt pulak so dengan kebaikan aku malam ne aku bagi pinjam lah dia handphone aku tuh. hahahaha :DDD nampak sangat kedekut! cehhh :/ aku bukan kedekut okey . Cousin aku sorang tuh pulak(eka) kat ruang tamu,dia mybe tengah online jugak. aku malas nak online sbb nnt bising pulak sii kekasih aku tu,weng''weng ;pp Apa lagi nak share story kat korang ne ek? okey! 14hb ne aku pulang kampung aku,yeahhh :D gembiranya hati aku. hee . Maybe aku shopping barang sekolah aku kat sana kot.Arggh! nevermine lah tu,yang penting sekarang ne aku harus ready for my SPM . ohmaigats ~~ actlly aku belum ready lagi lah nak berperang ne :( Susah sangat ke spm tu aa? ada macam soalam pmr tak? hahahaha. Aku memang tak sabar nak tinggal kan alam persekolahan ne tapi aku takut sangat nak hadapi spm tuh. sabo jee lah , hahaha :D Nantikan kalau aku dah tamatkan zaman persekolahan aku tuh , mybe aku tak pulang kampung aku kot. Sii kekasih nak suruh aku tunggu result aku baru aku boleh pulang kampung aku . Korang tau tak rumah aku ngan kekasih akune just bersebelahan je? jenggg! selangkah je dah pun sampai,hahaha. Untung kan aku && kekasih aku tuh,dapat jumpa hari-hari,sekolah pun sama,class pun sama semua nyaa lah sama :3 wahh~ happy gitu.  Korang ada? of course lah takde kan. Kesian korang kan. hahaha. Tadi kan aku oncall ngan kekasih aku tu then dia marah aku. sekarang aku dan dia dah berbaik dah :) Sebab aku dan dia gaduh ialah konon nya perangai aku berubah,tak sama macam dulu before kta orang couple. hmm, soo sampai sini jee dulu okey guys ? byeee ;)

Older Post | Newer Post