Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




Ggrrrrr! i really miss mereka-mereka ;DDD
Tuesday, 4 December 2012 | 0 comments
Hello readers ;) hmm,malam ne aku boring sangat :/ sekarang ne aku tengah tunggu my Superp Man sampai kat rumah. 2minggu dah tak jumpa dia,bekasih sayang ngan dia,ngee ;p Okeyy,back to my title aku tersangat-sangat rindukan kawan aku tu :'D picture ne aku take ngan dia at lab school.hee.lol ' Aku rindu nak pegi school laa,rindu nak bangun awal,rindu nak buat nota & karangan beratus-ratus ayat,rindu nak kena marah oleh cikgu dan semuanya laa -,- chubby tak aku kt sini ? hehehe,aku memang kuat makan dah sekarang ne. nak tengok lagi tak picture aku && kawan-kawan aku. 
--->
haaaa! yang ne pulak time aku ngan kawan aku ne kat menengah bawah. Oh yeaa,lupa pulak nak kenal kan nama kawan aku yang sorang ne,nama dia Siti nur hafizah@fyza ;) dia ne kawan yang aku paling sayang antara semua. I means kawan aku d sandakan laa yee ;) kalau nak bandingkan macam mana aku sayang bestie aku kt school dulu tu atau bestie aku dari school baru aku ne aku lebih sayang kan bastie aku yang lama ;DD susah senang kami bersama. hmm, tapi tak bagus jgak kan nak banding-bandingkan diorang, alaaa :/ semua laa aku sayang tak kira kawan lama ke baru ke tiada yang tidak sama. macam mana aku sayang bestie aku , bgtuh jgak laa aku sayang dia ne. hee :3
--->
hahahahahaha ;DDD siott betul laa gambar aku && kawan aku ne. Remaja laa katakan :) antara kami bestie kt sch, syasya(aku),fyza,maraisa,azlina@bondeng,harana, aku lah kawan dioarang yang paling manjaa,hehe then paling kuat merajuk lagi tu.hahahaha :D nasib laa kawan-kawan aku ne memahami perangai aku ne. aku tau dorang sayang aku. tu aa tak marah aku bila kau merajuk ke,marah kat diorang ke & everything apa yang aku buat . aku sayang sangat kat kawan-kawan aku. Diorang laa yang ada d saat aku sedih,gembira,marah dan segalanyaa :')
--->
yang satu tu laa Azlina@bondeng ;) about perangai sii azlina ne,hmm. aku ne ada jugak yang tak berapa suka kat perangai dia tuh . Kadang-kadang mulut dia ne pandai buat cerita@fitnah,dia first orang yang aku kenal masa aku masuk school baru aku tuh. Tapi biarpun dia macam tuh perangai dia, dia jugak laa yang jadi pelawak && pengibur kami semuaa ;DD 
--->

yeahhh :D ne laa kami semua! 
have fun read my belog ;3



Older Post | Newer Post