Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




Hello guys ;DDD
Monday, 15 October 2012 | 0 comments
Assalamualaikum kawan'ii ;)  sorry aa lama tak update my belog, busy sangat smpai belog nee pun terbiar.
btw, aku ada many story untuk korangg semua tp tak tau nak mula kt mana. hehehehe. Last post aku cer about me && my boyfriend kan? okey, lets story about him;) Actlly macam nee, aku ada post yg kita orang break kan? sbenar'y tuh semua takde laa. kita orangg tgh gaduh besar smpai api dengan api, apa tak nyaa meletupp relay kita orang! never mine laa, yg pentingg aku ngan my beloved person tuh dah  okey. Lama dah relay aku ngan dia tuh tp disebabkan aku lama tak update belog nee, tuh yg korang tak tau perkembangan  hidup aku =,=
Syukur alhamdulilah, smpai sekarangg relay aku ngan dia bertahan. :') Biar pun kita orang selalu gaduh tak tentu pasal tp kita orang saling sayang antara satu ngan lain tauu :p Ohh yeaa. nak tengok tak pict aku yg sekarang nee? comfirm nak kan, rindu laa tuh. bluekkk! :PP

tuh laa aku . tidak secantik korangg semua :DD i'm just simple girl . Aku sekarang nee macam ada hati nak pakai tudung. Nak tengok lagi tak? hehehe. 

Nee  aku ngan insan yang paling aku sayanggg ;DDD
ndaa aku sanggup kehilangan dia :')

Comel? Hensem?macho? hehehe :)
i love youuuu baby  . 

sweet  kan kita orangg ? korang ada, teda kan! 
ne  pict tyme aku ngan dia pegi jalan'ii kat bt10sandakan ;D
aku  sayangggggggg  kao dady ! :pp






Older Post | Newer Post