Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




Friday, 11 May 2012 | 0 comments
hello readers ;) hmm . lama aku tak update belog aku nii kan guys ? ngee - aku lama tak update because aku exam ! dari minggu lepas smpai lah besok ., paper last esok ialah perdagangan ;) sangat'II lah senang , jyeahh ;/ senang lah sangat ! tadi paper ekonomi asas . waww ! sangat lah senang sehingga kan aku main hemtam jak . wkwkwk . ;DD Okey ;3 bytheway , tak lama lagi nak cuti , hmm . i dun kow lahh aku pulang pegi kk or tak :(
sedih sangat lahh , auntie aku tak balik sebab dia keja , begituh jgk lahh ngan husband dia . Aku nak balik ! aku rindu ngan kawan'II aku . aku miss ngan parent aku :( Insyallah , tiada halangan aku balik jgak sana . Hmm - taknak sedih'II lahh ;/ okey . actlly aku sekarang nii tersangat lahh boring & boring ! Chenta aku tuh pegi jalan nga kawan'II dia . tinggal lah aku sorang kat sini . Aku text dia tak reply , good kan bf aku ? bf paling bgus di dunia , haha ;/ takpe , aku nak merajuk ngan dia . dia cakap ngan aku jam 7 dia balik rumah . mentang'II parent dia takda kat rumah sukahati lahh dia jalan . dasar kepala batu ! tadi tuh time dia ckp nak jalan tuh , dlm hati aku taknak suruh dia jalan tp dia melawan jgk . Okey , ngam abiss ! Text aku dia langsung tidak balas , benci nyaa aku ngan dia nii hari >.< ee ~ okey , sampai sini dulu cer aku okey . ada masa aku update lagi ;)) kbaii -


Older Post | Newer Post