Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




Friday, 4 May 2012 | 0 comments

hello readers :'( hari nii kan aku sedih yang teramat sedih . aku sekarang nii ada problem wit satu pasangan couple nii . Gf lelaki nii p inbox aku kemarin , dia says aku nii kunun tak puas hati ngan dia . haha . padahal dia yang tak puas hati sama aku sebab aku pernah kasih malu dia . Tapi tuh semua cer lama lahh ;/ tiba 'II pulak dia inbox aku and dia ungkit cer lama tuh . sebelum nii kami pernah gaduh , gaduh sal aku couple ngan boyfriend dia tuu . Tiada niat okey aku nak rampas boyfriend dia tuhh . kalau dah lelaki tuh cakap yang dia tuh ''single'' memang lahh kita percaya . Okeyy ;3 bkn sal tuh aku sedih sekarang nii , aku sekarang nii sedih sebab encik chenta aku A.K.A myboyfriend langsung tiada sapport aku dalam kes nii ;'( dun know lahh knpa & mngapa dia tidak mau msuk cmpur hal aku nii . Dia tak kesian ngan aku kott ! hmm - sampai kan sii apek tuh post kat wall facebook my boyfriend . lelaki tuu b'comment ngan girlfriend dia about aku . macam'II diorang cakap sal aku . yang tidak betul pun durang cakap . hina sangat kah aku ?! aku pun ada hati & perasaan :'( kalau dulu , time aku couple ngan sii capital A tuu , if i have any problem , dia lahh orang pertama sapport aku , dia lahh orang pertama maki hamun orang yang kacau aku , yang buad masalah sama aku .Kawan dia kah tidak kah dia tetap sapport aku , tapii :(( boyfriend aku sekarang nii ?? sedih yang teramat sedih aku ngan diaa . bilang kawan boyfriend aku tuu , boyfriend aku tak mau msuk cmpur hal nii . punya lahh sedih aku tengok tuu commet ! dengan tiba'II air mata aku keluar tnpa d sengaja kan . Maybe dia tak mau sapport aku disebabkan lelaki tuu kawa dia . hmm - okeyy :'D aku terima itu semua walaupun aku sakit hati >.< aku tak tauu sama ada boyfriend aku nii serius sama aku atau pun hanya sekadar permain kan perasaan aku . aku dah ckp kat dia , if niat dia hanya untk mempermainkan aku jak , lebih baik tidak pyh lahh dia membagi harapan & kasih sayang yang palsu . Aku sedih ngan semua nii :'( kenapa dia tidak sapport aku ? atleast dia sapport lahh aku nii sbagai orang yang dia sayang . Ya Allah , kau kuat kan lah diri hamba mu ini ya allah :') aku tak kuat untk semua nii , tapi aku harus hadapi seorang diri nii masalah . Aku tadi ada luahkan masalah aku ngan cousin aku sii eka . aku tak tau nak btau siapa lagi masalah aku nii . aku tak mau btau boyfriend aku . biar lahh dia anggap diri aku nii always hepii & tiada masalah :DD 


Older Post | Newer Post