Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




Hari ini -
Thursday, 24 May 2012 | 0 comments
hello readers :) hmm , okey guys , sekarang ne aku nak cerita about today . hari ne s. ekolah aku ada buat hari jaya waris . You know what means hari jaya waris tuu ? haha , mula'II aku pun binggung seolah2 orang baru keluar dari hutan yg tak tau apa'II , haha ( memang punn ! ) then aku tanya kawan-kawan aku apa itu hari jaya waris , trus dorang btau lah aku hari tanda tngan buku rekod ;)) If kat sekolah aku acara gneh ne di panggil Sain buku rekod . Hmm , sebelum aku turun p sekolah , hmm ~ buruk aku tunggu macik driver tuu . cuba kamu bayangkan lah kan , dari jam 6pagi aku tunggu dia smpai lah jam 6.30pagi , huhh , then aku btau lah auntie aku yang dia ( macik driver lahh ! ) lmbt ambik aku . auntie aku suruh tunggu jak . Nasib ada sii member , nama member aku tuu sii hakim atau pun boleh digelar nama manja yang aku selalu sebut Babyface ;DD dia yg pi hantar aku pi sekolah , naik motor okey ;3 aku tak main lah naik kereta ne , wkwkwk ! syasya bukan minah bumbung okey ;) hehe . after aku smpai kat sekolah , aku punya result ada diambil tapi auntie aku ambil melalui telefon seja because dia busy kerja . Pastuu , aku balik home with my dear ;) sampai rumah terus call mama and btau result aku . mama terkejut dengar result aku tapi syukur aku lulus jgk lah secara keseluruhan nya . Malam nya , iaitu baru 10minit yg lalu , auntie aku panggil aku dan dia suruh duduk ;) dengan hati yang tertanya'tanya baa aku . haha XD then , aku nmpk ada result aku di tangan auntie aku tuu .  dlm hati tau sudah , mesti dia mau marah aku sebab result aku kurang memuaskan . Aku duduk , dan dia pun duduk . Terus dia cakap about my result , aku diam dan diam sejaa . Belanja sekolah aku di kurang sudah ohh :/ gara-gara result ndak brapa memuaskan , and yang buat aku tersangat lah terkejut ialah auntie aku pi rotan aku :) haha , macam aku ne budak-budak pulak dia buat mcm tu kan ? haha , jyeahh - tapi ndak apa , aku punya salah jgak . aku akan teruskan belajar untk masa depan aku . Aku nemau jadi macam dulu , hidup aku yang dulu tu memang kompom tiada masa hadapan yang cerah , cewahh ! ayat aku , kau ada teda kan ? wkwkwk  - okey guys , i want to dinner now , kalau ada masa lagi saya share sama kamurang okey ;3 kbaii ~

Older Post | Newer Post