Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




- Bad mood okey !
Tuesday, 15 May 2012 | 0 comments
hello readers ! hmm . malam nii aku tak berapa ada mood :/ mana lsgi about sii cinta , mana lagi pasal sii M nii .  kita cer pasal cinta aku dulu lah okey . hmm cmneh cer dia , tadi dia call aku and have a 12missedcall . aku tak jawab coz aku pii buang smpah kat bawah then aku stay kejap ngan kawan'II kat pga nii jgak . Pastuh aku balik lahh , aku tengok ada dia call aku . terus aku call lah dia balik dia tak jawab ! aku text dia tak balas :/ punya lah bikin sakit hati >.< 1jam kmudian , baru dia balas text aku . apa dia balas ? dia hanya balas hmm , baa3x ! punya lama aku tunggu dia balas text aku tuh , pendek itu jak dia pi balas . huhh :/  never mine lahh ! asal dia bahagia sudah . And ada satu cer lagi , nak tau ? haha . Cinta aku suruh aku stop smoking :) do u know i'm smoking ?? haha . mesti lahh tak tau kan . sbb slama nii aku tak pernah cer yang aku nii still smoking :D Dia bagi aku masa untuk puas kan nafsu merokok aku nii selama 2minggu lebih nii sahaja :( after abis cuti 2minggu nii aku stop smoking . Insyallah , aku trying :) sebab aku sayang dia aku ikut apa yang dia mau kan . Aku tak mau jadi seorang girlfriend yang keras kepala , wahh :PP haha , ayat aku ! hmm . yang about sii M nii pulak , tadi dia pi marah aku sebab aku tak tolong dia pii jemur kain , ee - tolong lahh ar . saya pun ada kerja mau buad . Sudah lahh urus 2 orang tuu . yaii ~ Kalau yea pun mau mntk tolong , gunakan lahh bahasa yang cantik sikit ! ini mcm aku nii anjing dia pulak dia buad , duii . sakit pulak hati kite nii tauu , aww <3 haha . Okey lahh , aku nak balas text darling aku dulu , dia text aku sudah dari tadi . hehe , trip merajuk pulak sii syasya :) kbaii -

Older Post | Newer Post