Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




- SEDIH + MAU NANGIS !
Monday, 16 April 2012 | 0 comments
hello readers ;'( aku kena marah ohh tadi . oleh siapa ? oleh encik kili tuu . cian aku kan readers ? hmm . jum aku kasih story sama kamurang okey ;D sebenarnya macam nii , ada kwan sii encik kili nii gaduh ngan orang club aku . orang GBN jgak . aku & dia best sudaa b'chating , tiba'tiba plak dia mrah2x ngan aku sal kwan aku tuu . aduii - aku tak tauu apa'apa dia p marah ;// First time laa dia p marah aku tuu . selama nii dia tak pernah marah aku ! then , dia cakap dia minta maaf ;)) trus aku cakap laa , hmm . sorry kunu . nnt buat lg tuu . tekanan aku >.< aku tiada kaitan lagi baa sama GBN nii . aku out sudaa dr tuu club . hmm - dia marah aku hnya di sebabkan ada orang tak puas hati ngan SANDAKAN MOTORIDERS CLUB nii . paningg akuu ! hmm . kejap jak kita orng gaduh . dia mntk maaf ngan aku . haha . Okeyy ! lagi satu hal nii . encik kili nii dia nak settle kan masalah aku ngan azhar@apek . my ex boyfriend ituu . ciss - dia ckp dia mau settle kan masalah tuu . aku ckp laa yg aku tak salah ! gf c azhar tuu yg biki panas . dia yg cari masalah sama aku . dia chat aku tiba'tiba then tnya sama ada gf dia tuu ada contact aku lagi ke tidak . so aku bls laa , aku ckp . kau islam kah tidak ? bagi salam pun tidak . trus dia terbakar dgn ayat aku tuu . pnas'pnas sndri tuu ppuan . bodoh nyaa -! hmm . sekarang nii aku tak kesah laa . kalau itu perempuan tidak puas hati sama aku , jumpa laa trus . tak pyh bnyk bunyi ! okey laa , aku mau buat my homework ;)) kbaii readers -! 

Older Post | Newer Post