Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




- My friend :DD
Monday, 9 April 2012 | 0 comments
Hello readers ! hmp , aku cuma nak ambik masa 10mints utk story morii about my new friend kat sch :D
sebenarnya aku selesa ngan dorang semua tapi aku belum lagi jumpa BFF  aku ! ada jgk aku mau ambik sbgai BFF aku , tapi aku tkut aku slh pilih kawan . aku memang nakal tapi aku mau berkawan ngan orang yg jenis main'main jgk tp kalau study , dia study only :)) x pyh laa nak crita pnjg kan , korang nak tengok x picca aku & kwan'kwan aku ? jap erk -

nampak tak ? arh , neh slh satu kwan'kwan aku . yang perempuan tuh nama dia BONDENK ! pelik ? yeaa , mmg pelik nama dia tapi itu laa nama diaa . aku sbenarya x tau apa nama sbenarnya dia . aku cuma tau nama samaran dia jelaa . haha XD . & yg lelaki plak tuu , AZRI (sebelah kiri) dan HAFIZ ( sebelah kanan)  nak tegok lagi tak ? haha . jap ! 

arr , yang tuh plak aku ngan guru kelas aku . guru pling sporting laa bg aku ! kenapa aku ckp dia sporting ? tengok laa , di tabur tepung kat dia pun dia x mrh , lg dia sukaa ada lahh . kalau aku tengok cikgu nii , kiutt jgk ! haha :PP cikgu nii ajar kitaorang PJK  . bestt yg teramat bestt ngan cikgu nii . ohh yea , nama cikgu nii ialah cikgu JAMIL :) sweet x nama dia ? bole laa . haha actlly , bnyk lg tau pict aku nak bg tengok nii . nak tengok ? yess ! okeyy :) give me 2minits .

nii pulak AZRI@ADEK wit BONDENK :)) sepandan takk ? haha . joke only . durang nii kwan jee . dia org nii rapat jgk tauu . yg ppuan tuu perangai dia like boy sikit'sikit . macam mna erk , senang ckp yg dia nii suka berkawan ngan lelaki & dia nii lasak sdikit laa . haha :DD

haha , nampak tak ? nampak tak ? yeap ! haha . kami hanya member okey . dia nii jiran sebelah rumah aku . & rakan skelas aku jgak . dia nii baik jgak orang nyaa . first tyme aku nampak dia nii , tengok dia nii sgt laa pediam & muka dia yg always murung dan x pernah senyum ! haha . aku mula;mula benci ngan dia . sbb ? sbb dia slalu tengok aku mcm aku nii ada watt slh ngn dia plak . aku & dia baru - baru jgk rapat . sejak aku turun sekolah . aku tak sngka plak yg aku akn sekelas ngan dia nii . haha XD - aku ada dengar & terlalu bnyk orang ckp yg dia nii PENDIAM kat sekolah . what ?! haha , ketawa aku bila dia org ckp dia nii seorang yg pendiam . sama aku punya laa bnyk cakap ! and dia nii jgk x pernah rapat ngan perempuan . aku cuma dengar kwan'kwan dia cerita ngan aku laa . kwan'kwan dia terkejut sbb sejak ada aku KUNU  , dia berubah ! berubah macam mana ? aku pun xtauu . ahah . tapi kami hanya MEMBER ! x lebih dari tuu :))

 ini picca plak , kwan'kwan satu kelas aku jgk . haha . aku x berapa rapat laa ngan dia org nii . cuma kwan cmtuh jelaa . RAFAIE(sebelah kiri) NUAK(sebelah kanan) :)) haha , mndi tepung doee durang semua nii . kami ada adakan party birthday tyme nii . haha -! okeyy laa . aku ngtuk gilaa dahh . aku nak pegi tidur dulu okey readers ? tomorrow i school , so harus laa tidur awal :)) 
assalamualaikum guys :DD good night !




Older Post | Newer Post