Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




MARAH-MARAH SAYANG ??
Friday, 13 April 2012 | 0 comments
Hello readers :DD hmm , lama aku tak luangkan masa kat diary kesayangan aku nii kan ? wireless kat rumah nii ada masalah sikit laa dlm 2 tiga hari nii . so sekarang nii pun baru okeyy . :)) okey aku tak nak cer sal tuu laa . aku nak cer sikit about ENCIK KILI nii . haha , semakin hari aku semakin rapat ngan diaa . hmp ! baru'baru nii aku terpaksa tunggu dia blik dari sch , nak tauu sbb apa ? sbb kunci rumah aku ngan diaa . dia slalu ambik barang'barang aku . aku pun tak tauu knpa . dia sukaa ngan aku ?! hmm . mmg kwan'kwan dia ckp mcm tuu laa . tapi aku tak trust . c encik kili nii dia ada ckp ngan aku yg dia lngsung tak berminat dlm bab cinta'cinta nii -! sekarang nii aku & dia makin dan semakin rapat . haha ;DD tapi aku dan dia hanya sebagai kwan . tidak lebih dari itu ;)) okeyy , aku mau mndi . kbaii -

Older Post | Newer Post