Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




HARI MINGGU :)
Saturday, 24 March 2012 | 0 comments
hello guys :)
 hari nii hari minggu , aku x jalan pi mane2x .. boringg nye laa kat rumah nii . nak jalan pun xtaw selok belok bandar sandakan nii . >.< sedih nyaa .aku rindukan family aku kat kota kinabalu laa . cume tyme cuti jee aku balik KK . mybe nnt cuti sekolaa bulan 5 nii aku blik kott . ngee :DD aku rindu ngan adik akuu , aku rindu ngan mama&baba :(( cian durg kat ruma tuu xdaa aku & abang akuu . aku kat sandakan n abang aku plak kt KL .. abang aku kejaa kat sane . Hmpp ~ nnt hari raya bru laa kita org  blik kt sane . hujung  minggu yang membosankan :( kalau kat kk , aku jalan jee x pndai nak duk rumaa . HAHA . tapi kat cne ? hmm . dah laa aku xdaa kwan kat cne , hrapkan kwan'kwan kat sekolaa jelaa . uitss ! ckp sal sekolaa plak nii , kat sekolaa aku daa ramai kwan daa . tapi kan , tapi kan , haha . ada minah nii kat sbelah class jee , dia jeles sbb aku kwan ngan BFF diaa . yaii ! bkn akuu nak rampas kwan kau , tp kwan kau tuu yg nak kwan ngan akuu . benggang sgt laa tuu minahh , S E N G A L ! haha . akuu x kesah laa ape dia org nak ckp sal akuu , aku student baru lagi kat sne so aku xnak buad hal kat sekolaa . nii peluang terakhir akuu untk sekolaa . aku nak study btul2x then aku dpt keja yg bgus . aku nak ubah segala sikap aku yg  buruk tuu . aku x mlwan dia org tuu bkn sbb aku tkot kat dia org , aku diam kan diri akuu nii sbb aku xnak buad kes lagi . IDONTCAREWHATUSAY ! haha :DD yg pnting aku sekarang nii dah rajin taw buad homework , bangga laa plak ! haha . mmg laa aku bngga sbb slama aku sekolaa dulu x pena aku  nak buad homework . yg aku taw hnya keseronokan jee .. aku xnak lagi ponteng sekolaa , aku xnak lagi kurang sopan kat cikgu akuu . aku akn ubah sikap akuu yg dulu tuu . PROMISE :)) aku nak tunjuk kat my parent yg aku nii bole ubah sikap aku yg  nakal nii .  next year aku dah nak SPM doee ! haha , tkut plak akuu . aku harap akuu bole study btul2x :) result  PMR aku x sberapa bgus , tapi aku bersyukur laa dgn result  PMR akuu tuu  sbb ade yg lebih truk lagi taw dr akuu . ngee ~ korang nak taw x ape cita'cita akuu ? aku sbenarnye nk jd NURSE , tp aku nii seorang yang tkot yg teramat sangat ngan JARUM ! pelikk ? haha . ituu laa aku yang sebenarnyaa . Actually i do not  like going to sch . haha , nak taw sbb ape ? aku pling  x suke bila tyme ada KELAS TAMBAHAN & KOKUM @_@  aku hatesooomuch ! tuu laa sebab knpe aku x suka nk g sch . slalunyaa aku blik sch jam 1.20 then aku nk tunggu  keta sewa plak . arr ! part cne laaa ku x sukaa . makcik yg ambik akuu tuu suke lmbt ambik aku . dah laa pnas , nak suh tggu lame2x lg kat bawah matahri tuu  . tuu rr muka aku pun skg nii nk mengelap dahh >.< emosi plak aku , HAHA ~ korang ! korang ! ngee , nk taw x nma samaran aku kat sch ? ade kt sbelah uwma akuu nii , dia n kwan'kwan dia call me ''ANGRY BIRD MANJA '' , bila plak aku nii manja ? n dia org suke ckp aku nii kuad sgt  nak merajok , bile ? bile ? lolz :DD
okee rr guys , aku nak mamam laa . nnt aku update story  mory yg baru  lagi okee ? 
assalamualaikum :))


Older Post | Newer Post