Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




Pagi yang Indah
Wednesday, 15 February 2012 | 0 comments
                                                       
                                                                Assalamualaikum guys :)
Hmm . awal aku bngun neh hari . haha :D mcm mna tdk awal bngun , ank auntie aku tuh tiap-tiap hari bngun awal . tuh laa sbb nya aku slalu bngun awal .. Aku bngun jak trus GASTRIK aku dtg ! adoiii . skit nya laa baa . Tapi after dah  mkn ubat bru laa ada kurang sikit . Tkut aku tdi tyme gastrik itu melanda aku . haha :P
sbb dulu aku pernah kena than kt hospital gara-gara GASTRIK neh laa . siott kn ? merana nya aku tyme tuh . malar kena cucuk JARUM seja . sudahlaa aku neh tkut ngan jarum ! yaii ~ tmbh air lg mau dkt 10 plastik tuh dah . gilak ehh ;//
Skg neh aku kat bilik . online smbil update neh blog aku laa . HAHA :)) slama dua bulan aku d SANDAKAN neh , stu orang kwan pun tiada . tp klau kwan lelaki ada laa . Perempuan kt plat PGA neh nda bnyk auntie aku cakap . pelik nyaa ! Niat aku mau p TAMAN BUAYA neh pun belum lg tecapai . haha .
pernah dulu laa tyme aku kecik masih aku pernah p tmpt tuh . So skg  neh mcm mau pegi laa . mau tengok buaya-buaya tuh sihat kh tdk . haha ! Aku mau p sana tuh sbb mau SNAP pict jak baa tuh . hehe ! biasa laa , aku neh kuat snap-snap :))
mna-mna jak aku jlan msti aku snap . HAHA ! smpai auntie aku ckp yg neh GILAK . haha
Okey laa , aku au online lagi neh .. Papai <3

Older Post | Newer Post