Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Miss Mustache♥
Diary Mustache Linkies Credit




+ Balik sandakan :((
Thursday, 9 February 2012 | 1 comments
                                                               Assalamualaikum :)
hmm , sedih nya aku ! esuk aku pulang sandakan dah . padahal baru jak aku blik p papar neh :( nasib jak aku sempat jumpa urg t'syg .. kalau x , hmm ! tmbah sedihh laa aku ! berat kaki aku neh untuk mlangkah pergi jauh dr si dia :'( 
aku x sngup lagi nak brjauhan dengan dia ! auntie aku pun btaw tyme tadi petang . aku pun tekejut neh . x juga bgus kan kalau aku c tolong auntie aku tuh . nnt apa plak dia ckp . mybe neh dugaan untuk aku & dia kan ? tadi pun aku btaw dia yg aku nak pegi sandakan blik , first2x dia pun tekejut dan x izin kan aku p sana . tp sudah aku jelaskn , bru laa dia izinkan . aku xmau pegi !! aku sedihh . :((
knpa laa aku harus berjauhan sama dia ? aku kira malam neh aku mau jumpa dia laa . buad kali terakhir :'(
semua kwan'kwan aku x setuju aku p sandakan . blum smpat lg aku jumpa kwan'kwan aku . mcm x tersa jak 1 minggu aku kt papar neh . aduii :( apa laa nasib aku neh berjauhan dengan urg yg aku sygi .. 
sabar jak yg aku mampu skg neh . 
Ya Allah ! kau permudahkn laa perjalanan aku esok Ya Allah :)) amin ~ 
skg neh cinta aku kat papar . ada problem sikit dia mau bg settle sama kwan'kwan dia . Aku syg sma dia . aku cinta sma dia . aku perlukn dia .

Older Post | Newer Post